30 Aralık 2018 Pazar

Yeni Bir Blog Keşfedin : Rehitu.com




Merhabalar değerli blog okuyucuları. Blog sayfamda  bir oyun oynamıştık ve kazanan blogger arkadaşımızın sayfasını inceleyerek blogunu tanıtma ödülü vermiştik. Bir önceki paylaşım da katılımcıların aldığı puanlar yorum olarak yer almakta. Peki en yüksek puanı hangi blogumuz aldı ? Yayınımızın başlık kısmında gördüğünüz gibi  ReHiTu 54 Puanla ilk sırada yer almakta. Kendisini tebrik ediyoruz :)
Diğer katılımcılarımız ise;
İbrahim Bey  52 puan
Arda Bey 51 puan
Engin Bey 49 puan
Ben ise 48 puan almışım :) Katılan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Uyarı : Birinci olan blogumuzun ödülünü tüm katılımcı arkadaşlarımız verirse çok sevinirim.

Bu Blogu Herkes Ziyaret Etmeli : https://www.rehitu.com/

Evet sevgili okuyucular bu oyun sayesinde Recep Beyin blogunu ayrıntılı inceleme fırsatı bulmuş oldum. Bir çok  yazısı bulunmakta, bakabildiğim kadarıyla yazılarını okudum. Herkesin ilgi alanına hitap eden bir blog sayfası... Alışveriş sevenler, eğitim sevenler, bilgi almak isteyenler, anı okumayı sevenler, şiir sevenler... bu örnekleri çoğaltabilirim.  Neredeyse herkesin bir nokta da en sevdiğim konu diyebileceği farklı içerikler mevcut. Bu nedenle öncelikle yazarımızı tebrik etmeliyiz. Bol içerikli, renkli bir blog sayfası olmuş. Ayrıca eğlenceli ve sohbet havasındaki yazıları da okurken sizi sıkmayacak türden :) Ben de beğendiğim yazılarından birini seçerek size linkini bırakıyorum :

https://www.rehitu.com/2018/07/engelli-bireyler-her-yerde.html

Recep Bey oldukça güzel bir konuda, yaşadığı bir anıyı örneklendirerek düşüncelerini paylaşmış. Ben engelli bireyler hakkında yazdığı yazıyı severek okudum. Eminim ki sizlerde bu konuda hassas bireylersiniz. Fikirlerinizi yazısını yorumlayarak paylaşabilirsiniz :)

Mutlaka bloguna göz atmanızı tavsiye ediyorum. Benim için keyifli bir mini oyun oldu. Katılan, yorumlayan ve blog etkileşimi kuran herkese şimdiden saygı ve sevgilerle.